Spørgsmål til størrelse

På alle produkter kan du se hvor høj modellen er, samt hvilken størrelse han har på. Dette kan du sammenligne med din egen højde og finde den rigtige størrelse.

Hvis du stadig er i tvivl omkring hvilken størrelse du skal vælge kan du altid henvende dig til vores kundeservice som står klar til at hjælpe dig. Her bedes du sende os din højde samt kropsvægt. Oplys os gerne om hvilken model du overvejer at købe.